Lite efter

Aluu

Har inte hunnit Blogga så mycket eftersom ja inte varit hemma, har varit hos älskade shåk=) men nu är jag här.
Imorn är det studiebedraget som gäller om dom ens skickar den:o haha

Måste visa en bild min kära Kusin Emilia la in på sin Blogg haha väldigt gammal bild måste jag tro;)

Haha ser så liten ut:O



När ni ändå håller på kan ni ju titta in på Kussens blogg;)

www.Wediz.blogg.se

LOVE ME <3333

Godmorgon sverige!

Aluu

Godmorgon alla goa busungar! sitter o dricker kaffe med mamma ska snart ut o ta en cigg:P har mensvärk oxå inte kul alls...snart är det skoldags ska börja fixa mig nu så småning om=) så vi hös senare


LOVE ME<33

Trött.

Aluu
                                 
Nu har natten äntligen kommit men har så himla tråkigt:/ har färgat håret blondt igen som ni kanske redan vet:P
imorn ska jag hem till Shåk så förhoppningsvis bloggar jag där oxå=) såå är det skolan oxå! Baaajs:/
Ska sätta på mig mina sova kläder nu o sedan hoppa i säng har extremt ont i huvudet oxå.. men vi får höras imon ! 


                                         
 
LOVE ME<33    


Ingen lyckad dag

Aluu


Säger bara att de inte va någon lyckad eller rolig dag idag faktist, världens sämsta men slutet blev den lite bättre, Shååk, Chips, Choklad,Johanna,Tessie Paradise hotel!:D kan inte bli bättre<3
nu har jag färgat håret ^Blondt^men de blev tyvärr lite orange:( men ska färga om snart igen, Imorn ska ja hem till Shåk får se om ja sover där eller inte mamma lär väl dampa om ja inte kommer hem men ja ska nog fixa de på något sätt;) om ja lovar vid allt att gå till skolan!:D men nu ska ja titta på lite kläder o sådär vi hörs;) Puss



LOVE ME<33

Söt låt:P


Video


Rolig grej;)

skriv ditt namn med lillfingret: madde
skriv ditt namn med armbåge: madde
skriv ditt namn med pannan: kmrrtfy76u
skriv ditt namn med foten: ,mddt
skriv ditt namn med näsan: jqeed4e
skriv ditt namn med örat: ih8rss
skriv ditt namn med hakan: m zddxd
skriv ditt namn med munnen: madde




LITE LYCKAT!:d


Kan inte sova !:(

Aluu
vad gör ni!? jag har så himla tråkigt att jag nästan vill döö. har varit med shåk igår åkte hem imorse typ vid 2 tiden sedan mötte jag upp min syster Jennie:P så vi har inte gjort så mycket än att spelat buzz o snackar, prov körde hennes barnvagn oo vill bara att ungen ska komma ut nu!:d men men nog om det har börjat prata med min söta kusin Emilia igen, det var jätte länge sen vi pratade så jag är glad att få prata med henne igen, ska nog åka dit någon dag o hälsa på hela familjen skulle vara kul=) nu ligger ja i sängen o bloggar o bara har det allmänt tråkigt:(vet inte vad jag ska göra, imorn kommer mamma till Jennie tror ja o fikar, så jag får sällskap hem iallafall =) imorn ska jag bara vara hemma o ha en tid för mig själv tror jag har inte haft det på länge nu!:D men nu ska ja vidare vi hörs gott folk=)
LOVE ME<33
hpim3232lsklingenbstavndsc0611920090619091



Miffo!:D

Aluu


Idag vaknade jag vid 12 tiden:P fixade mig lite sanbbt o så sedan kom Shåk, jag fixade det sista o sedan gick vi mot tunnelbanan, vi Träffade på Yousef som jag inte träffat på jävla länge:D de va nice o sitta o snacka med honom faktist:d sen kom vi till Sandsborg träffade på Tony o B :d o nu sitter vi här o gör ingenting är ganska trött men men:d i dont care! vi hörs!


LOVE ME<33

Älskar er!

Aluu


Nu har jag precis badat, Min underbarase pojkvän åkte nyss hem så nu sitter jag här ensam Johanna o Tessie äter nog mat=)
Ville bara berätta hur mkt jag älskar min underbaraste bästavän Johanna! vi mot världen bara vi gumman ingenannan! ÄLSKAR DIG MEST! O sen har vi min underbaraste Syster Tessie, vi har altlid så jävla kul tillsammans vi är som två bästa kompisar! fast vi bråkar lite då o då men det går över! ÄLSKAR DIG MEST!
O så har vi min underbaraste pojkvän Shåk, vi har alltid kul tillsammans okej att vi bråkar men det gör väl alla, älskar dig så fucking mycket! du förstår inte, vi bara vi eller hur ? ÄLSKAR DIG MEST!


NI ÄR ALLA UNDERBARA!:d ÄLSKAR ER MEST MEST MEST!:D



LOVE ME<33

RSS 2.0