Varmt

Hejsan hejsan
nu har värmen kommit lite iallfall hoppas att de blir bättre till slut:P
Sommarlovet e ju här vafan!!:P
Igår vann vi mot ryssland 3-0 till spaninen jävligt bra assu! om vi inte fakka ur på tunnelbanan:P asa kul
Men nu ska jag o familjen åka o handla på maxi:P
KRAM

Gratisrefill.se

Samla poäng

poäng Börja samla poäng redan nu så du kan tanka på mobilen och skicka gratis sms! Här nedan har vi listat det du kan göra för att få poäng.
Obs! Tänk på att du måste vara inloggad på ditt konto för att få poäng.

Mycket bra sida det kan jag lova visst får man kämpa för sina poöng men man känar ju på det oxå:)
kommigen bli medlem det är inte så svårt

http://www.gratisrefill.se/?page=collectpoints



KRAM

Kungsan

Madde här..
Idag ska vi igentligen åka till kungsan o kolla på matchen där på stor bild tv, Men bara om min pappa säger ja för igår fick inte  jag följa med av mamma, men eftersom hon sover nu o pappa är på bra humör kanske jag får följa med jag hoppas de assu..(:

Frida har äntligen vaknat o nu ska hon sova lite till tills min pappa kommer hem sen ska jag väcka sömntutan,,:D
 de är ju lite varmt ute oxå så man får hoppas på det bästa, Men men snart ska jag gå å byta om o vila lite , men vi får höras KRAM KALAS!!;)(h) ÄLSKAREY FRIDA!



MAAT

Hej hopp:)
Nu e jag hemma igen, Jag Roger Tessiie och mimmi gick till hallunda halv 10 på morgonen sedan gick vi till sibylla för att köpa cigg:P
Rogers mamma ringde och sa att vi skulle gå till hennes jobb och hämta pengar till Roger så han skulle kunna köpa alvedon ( Tandvärk )..
Jag skaffade en ny kompis en myra:P jätte gullig men råka döda den, men tillslut fick jag en ny kompis hade den kanske 10 minuter sen tappade jag den:(:( RIP MYRAN!
Vi gick till centrum Tessiie och mimmi gick o tog ut pengar på bankomaten medans jag o Roger gick in till apoteket för att köpa alvedon..
Vi gick till tasty 7 för vi skulle äta mat men de var ju självklart stängt så vi fick promenera till hydro, där åt jag min kebab rulle de jag alltid velat ha..:P Tessiie fick sin Kebab pizza, O roger fick sin vesuvio och mimmi någon konstig pizza jag aldrig ätit;)
Nu är vi hemma och bara degar alla är skiit mätta ,, Nu ska jag vänta tills frida skriver sms att hon har vaknat så vi kan gå ut någon gång:P  men men
 kraaaam!!(h)



     

Hej hopp..

Hejsan,, Nu e klockan 09;24 jag Tessiie o Mimmi ska till hallunda vi ska hämta Tessiies legg,
Har precis sminkat mig klart o fixat mig nu väntar vi bara på sega mimmi:)
haha
Jag får skriva mer lite senare för nu ska vi träffa mimmi;)(h)
hare bääst



Vill ni tanka på mobilen gratis bli medlem här, http://www.gratisrefill.se/?r=17261
kraam

Förlåt:P

Hej på er alla sötnosar..
Jag har inte skrivit på min blogg på länge eftersom jag har inte orkat eller så har jag inte hunnit..
Men nu ska jag börja skriva igen,
Igår hände det en fantastisk grej,, jag o frida bestämmde oss för att du ut för vi hade ingenting att göra, vi mötte varandra vid mimmis hus ( som vanligt ) sen så undrade vi vad vi skulle göra så vi gick o träffa Jenifer o hennes kusin sen så kom Hasim o några till ut, Vi hade riktigt kul vi satt vid en grill plats och pratade , Jenifers kusin va typ kär i mig så han börja taffsa på min rumpa ( HAN E TOLV ) så jag började jaga honom vi speang runt o hade kul tills det började regnade, idioterna jag var med ställde sig under ett fukking  träd som man inte ska göra för du kan ju börja blixtra så jag stog i regnet ensam..
vi tagga in till en port som låg nära där vi va, vi åkte hissen upp å ner för vi hade inget att göra killarna taffsade o rörde oss :D på skoj assu. de va kul
Sen gifte jag mig med Yusuf så nu har jag en man oxå;)
o frida e gift med Valle, o Jenifer tsm med Hasik:p
Men men



För en vecka sen tog jag hål i tungan ONT ONT ONT vissa säger att man ska slapna av i tungan när man ska göra hål men det är inte så jävla lätt:D hahaha
Men nu ska jag nog titta på film med min syster o sen ska jag sova
Ha de mys;)Puss puss

RSS 2.0