aluu

Hej hej ;)

idag har inte hänt så mycket gick på möte imorse med soc, sen åkte jag o pappa o käka på donken, men fick inte i mig så mycket mådde inte bra plus va trött.
Sen åkte jag till syrran fikade och hon köpte lite kläder, sen kom Tessie=) vi åkte hem tillsammans o nu sitter jag o chattar med Orren Emely :D håller på fikar med mimmi o Tessie samtidigt, har lockat håret lägger in en bild sen. o kanske ett video inlägg:D
kram på er så länge!<33333


:/

jag vet inte om jag orkar mer:/
nästan allt är skit,, det är inte kul längre..

Det känns som mitt liv är ett spel


ja

Ja man är ju lite förstörd som ni ser:/ ser inte så glad ut men det är jag ju inte. det är mycket saker som händer i mitt liv just nu. men skit samma.




På tal om kärlek här har ni lite kärlek;)




Vi hörs underbara människor<3

ont ont ont

Hej allihopa=) madde är på g igen:p
har precis ätit mat fiskapinnar:o har faktist varit jätte duktig idag kom hem från jennie vid 12 träffade johanna en snabbis, sne jag gick hem och storstäda helt huset, jag har lärt mig att tvätta oxå så jävla duktigt;) STOLT är jag ju:P
har busat med syrran vi brottades hon gav mig 7 örfilar, jag lyckades bara med en och att jag bet henne haha  men det var ju ändå bara på skoj, de slutade med att jag fastnade vid datan eller aa Syrran med dåra.

Snart blir det väl grönan som gäller:P vill dit med rätt folk så blir det nog kul, och när det är fint väder tänker fan inte åka dit med dåligt väder, men med min otur så blire väl så, snack om otur, jag har stöööörsta mensvärkarna i hela världen! det gör så jävla ont när jag var på väg hem från jennie imorse och satt på tåger så trodde jag att jag skulle svimma så jag skrev till ganska många att ringa mig för att snacka med mig så jag skulle kunna tänka på annat men alla sov eller hade lektion :( dåligt:/ men nu är det lite bättre.

Juste en sak om grönan den nya karusellen ska jag aldrig i hela mitt fucking liv åka! den är bara för mycket:o never and ever...
Kolla bara hur den ser ut:O!



och så vill jag säga Grattis till Nabbe igen:d Grattis på 16 årsdagen stor pojke nu va? eller kanske man ska säga kille:P
haha ha en bra födelsedag apa<33

Men nu ska jag roa mig till annat ha det bra alla läsare;) puss!

mooi

Hej alla läsare:P

Idag har varit en låångt och ganska jobbig dag, vaknade halv 10 imorse följde med Johanna till stan hon köpte en jätte fin balklänning!:d en lila, och skit snygga skor din bal blir underbar gumman!
sen åkte vi och hälsade på syrrans jobb och åkte vidare till huddinge och hälsade på Johannas farmor=)
det har varit underbart väder idag men senare på kvällen började det regna när  vi träffade Johannas granne,
men nu har jag kunnat slappna av och ska sova hos syrran inatt jag har möte iimorn med soc inget jag orkar men jag måste väl de:/ Imon fyller Nabbe 16 år;) grattis bulle!<3

Men nu ska jag dra vidare och kollade när Jennies kille Dzemail spelar killzone 2 eller vafan det hete;) haha
Ha det underbart alla goa människor!:D seees!


här har vi en tjej som ALLTID ställer upp för mig och mina vänner! som inte bryr sig vad andra tycker. det är min syster det världens bästa! jag älskar dig idag imorgon nästa vecka och FÖRALLTID!

När ska det ta slut???:(

Vet ni !? nu har du gått över gränsen!
Jag orkar inte mer helt seriöst:( jag är helt förstöööörd, men det är ingen som ser det eftersom jag är så jävla stark
men nu orkar jag inte med allt skit längre! vill bara BORT BORT BORT! ingen vet hur jag har det, ska flytta till min syster och aldrig mer komma tillbaka, Jag SKA aldrig bli som dig ditt jävla fyllo! nu orkar jag inte dölja något längre är så jävla trött på det här, sen jag var fucking 5 år!!!! hur orkar du?, du är helt döööööd i mina ögon vet du det, nej det vet du inte för du minns ju ingenting.....

ingen vet ingen !!!! fifaaan hur kan du göra såhär mot mig:/ Sitter och skriker mitt namn hela tiden för att jag gömde din jävla äckliga sprit! men varsegod ta den drick!!!! är så jävla less på det här ni vet inte............ det ända jag får höra är MADDE SNÄLLA SLUTA NU!
och mina kompisar säger det löser sig hit o dig, nej tyvärr det löser inte sig, den ända som förstår mig är Johanna, o mina gamla kompisar men just nu ORKAR jag inte mer !!!!

Hej då!

sÅ JÄVLA SÖT JAG DÖR!


ja

Godmorgon klockan är ganska tidigt för mig, Ska följa med Johanna hon ska köpa sin balklänning hoppas vi hittar den.
Men iallafall nu har jag precis tvättat håret, eftersom jag badade redan igår kväll:p
så snart ska jag börja fixa mej mer sen ta upp moppen pappa ska fixaa den senare. Sitter just nu vid syrrans data eftersom jag sminkar mig i hennes rum, sitter och lyssnar på massa sjuka gammla låtar haha så skojiigt.

Men nu ska jag fixa mej.D


Godnatt

Hej igen:D

vill bara säga så MOBBAD!!!

Jag vet att man inte kan tröttna på mig för då hade ni inte läst min blogg VARJE dag:D HAHA
Jag o micke har snackat nu o allt är perfekt så det är bra de:D just nu sitter jag och tittar på scrubs med Tessie, hon är ganska trött så hon kommer nog kasta ut mig från hennes rum snart hehe.
Ska flytta hem till syrran ett tag, och älsklingen ska flytta till sin pappa i handen men vi kommer träffas lika mycket ändå;)
Jag är så jävla bäst på massera visst Tessie:D fifaaan la kräm på hela hennes rygg och masserade kanske 1 halv timme bäst :DImorgon är det hennes tur lixom.

Imorn ska jag åka med Johanna o hennes pappa och köpa Hennes balklänning hon har bal den 28;de!
Hoppas det blir lyckat bejb:P efter det så vet jag inte vad vi ska göra faktist, kanske träffa micke o nabbe.


JAG VILL HA FUCKING SOMMAR NU NU NU!:D
JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG FÖR FAN!
SOMMAR 09 SKA ÄGA MED ER!<3333
Tessie, Johanna, Mimmi, Adrian, Micke och Nabbe!:D:D

Men nu ska jag typ dra vidare vi får höras imorgon;D
godnatt!

Ciaoo<333

Mätt

Heeej:D

Klockan är 18;34 och jag har precis ätit mat=) väntar på Johanna som har varit och ätit med sin pappa.
Vi ska väl ut och göra ingenting är så jävla mätt:o åt faktist pyttepanna det var faktist ganska gott iallfall när pappa gör den=) 

Ska ta o snacka lite med micke oxå, ska fråga om jag kan sova hos han så vi verkligen kan snacka:/
Men nu ska jag dra så vi får höras:D skriver senare ikväll om jag orkar:D:D:D:D

ciaoo<333

jaaa

Hej alla glad människor.
Själv är jag inte så glad har tjaffsat ellr vad nu man ska kalla de med min käraste pojkvän:/ han är nu i stan med sin mamma så han kan inte smsa, själv ska jag ut med hunden och johanna ska ska vi till maxi måste köpa redbull skiter i!:D

Jag grät hela natten igår men vi ska inte säga varför, blev bara jävligt ledsen  men det är snart över tror ja!

Men nu ska jag dra :D


DÄR ÄR JAG SOM GÖRA KAFFE:d


 JAG ÄLSKAR DIG MICKE:d

Två dagar kvar älsk:D

HAHAHA vilka minnen:o


Pappa du gör mitt liv!

Pappa du är den bästa pappan man kan önska sig jag lovar, jag har sån jävla tur att jag har dig!
Du är mitt allt, mitt hjärta, mitt liv! försvinner du från denna cp värld...! jag följer dig tro mig
Skulle ALDRIG kunna leva mitt liv utan dig pappa!:( allt du har gjort för mig asso det går inte att förklara dad!

                                  ÄLSKAR DIG PAPPA!!!!!<3333

jag är lite efter

Hej på er alla glad människor.
Jag har kommit lite efter med bloggen eftersom jag varit med min boytoy och Johanna o Nabbe och plus att mitt internet inte har funkat så har inte kunnat skriva lite på kvällarna heller som jag brukar göra.
Men men dom senaste dagarna har det inte hänt så jävla mykcet har vaarit lite fester och myspys, Idag har jag och Johanna inte gjort något. träffade några polare igår så det var rätt kul faktist, Micke och Nabbe var itne där ingenaning varör haha frågade vi ens dom ? kommer inte ihåg asso, men iallfall jag har varit helt trasig idag, men det har varit så jävla bra väder så jag och johanna gick ut vid 11 tiden på morgonen hon sov hos mig dåra, vi gick och köpte redbull och promenerade till fittja skit nice:D jag snackade med ankorna oxå så jävla gulliga!!<3 så vi träffade micke och nabbe gjorde inte så mycket, micke åt upp min ÄLSKADE godis, men jag har ´förlåtit honom för det hehe=)


huuum,,,  vad finns det mer att säga juste har köpt nya skor as fina=) tygskor nästan alla har såna dom är så sköna oxå men mina skor är ganska stora på mei hehe;) Min mobil är paj:( så har en annan nu som jag fick låna av min farbror det är en röd samsung:$

men nu ska ja dra CIAOO<333


hej

Hej hej IGEN:d
har inte skrivit på länge eftersmo ingenting har hänt, nu har jag utegångsförbud men vet inte hur länge:/ Men tänker itne skriva mer nu för det orkar jag inte skriver mer imon:D
ciaoo

:)

Godmorgon
har precis öppnat mina vackra ögon, ska snart gå och duscha och fixa mej sedan kommer det kanske ett video inlägg, beror på hur jag ser ur hihi;)
Då hörs vi snaart
Ciaooo

Utee

Shena hoppsan=)

Igåååår herregud jag skulle vara vaken hela natten haha lyckat, somnade klockan 5 på morgonen gissa om jag va trött idag:o guud jag säger aldrig mer!
Träffade Johanna vid 3 typ så vi åkte hem till min storasyter Jennie, hahaha älskar dig Jennie tack för att du alltid ställer upp du är guld!:D bästa va när du fuckade ur jag o Johanna bara skratta.
Sen gick vi runt i skärholmen och kollade efter en klänning till Johanna, Hanna fick damp på en brud som kallade oss fjortisar tuur att hon inte slog henne för snuten va utanför H&M. men men vi åkte tillbaka till alby där händer det ju aldrig något roligt, men vi hade roligt iallfall vi fick pengar:D så vi typ sprang till egs och köpte jävliiiiigt mycket godis och 4 stycken redbull fett goott!:D så vi satte och på våran älskling gunga som vanligt, och spelade lite boll med min älskling unge emine!:D sedan kom Jimmy som hade 1 fucking cigg!:D så vi tre delade på den Tack Jimmy. o nu sitter jag ba hemma och degar så skönt att komma hem efter en lååång dag ute.
Imon ska vi träffa Nabbe och Micke dom lovade att komma så vi får väl se vad vi gör om vi är i alby eller någonannastans vet jag inte rikigt men tror det blir i alby.

Men nu ska nu få göra något annat på datan än att sitta och läsa vad jag har gjort ( hihi )

CIAOO<33

Bästa låten:D


Vanlig dag

Hej hopp!!:D
I miss u måste jag bara börja med:D
Idag har jag inte gjort mycket, Stressade som fan hemma att fixa mig för jag och Johanna skulle följa med Nabbe till jobb interjuv tror ni vi åkte? hm... neej Nabbe sket i det som vanligt DU SKA GÅ NÄSTA ONSDAG!
Men men vi sket i det som sagt och satt i fittja perongen Jag, Johanna, Nabbe och Nabbes kompis=)  hahah vi hade faktist ganska roliiigt;) sen åkte jag och Johanna hem till alby vi gick hem och åt och sedan rörde vi oss ut igen=) vi var på gården typ hela kvällen, vi gick till min farbror hämta 3 cigg  TACK KÄRA FARBROR!:D
sen gungade vi någon rolig gunna, då kom Marre och två snorungar och gungade oss, Sen kom min älsklings unge Emine! aaaaaaah jag dör så underbar unge:D
men sen lekte vi med småbarnen de va faktist lite kul, kände mig som en 5 åring igen.
sen taggade vi hem! När jag kom hem hade min mamma o pappa o kära syrran dukat fram bröd och te till mig fett gott!:d TACK!

så nu ska jag bara slappa framför datan:=)
vi hörs!:D

CIAOOO<333

Godmorgon:D

Hej hej allesammans!

Vaknade vid halv 1 idag mamma väckte mig hon hade lagat mat, spagetti och köttfärssås sviin gott=)
nu sitter man här ensam med hunden för mamma gick någonstans vet inte vart:o
satt och kollade på bikini jag ska köpa och jag hittade verkligen en jätte fin från Halens.


fin va?:D
199 kronor bara



Jag tycker den är jätte fin.
men men den finns på www.Halens.se!
Idag ska jag träffa Johanna, hon har spex foto nu och hon är typ proffesor:D haha as gulligt!;D
vet inte vad vi ska göra inga pengar ingenting:( tråååk

Men ska dra nu CIAOOO<333

Månadens blogg!:D GAYBLOGGEN

Amir är Månadens blogg!:D
Grattis asso jag avgudar din blogg jag lovar den är så himla braa!
och go ooch allt. hoppas du fortsätter som du gör:D kraaaaam!



Samla poäng få fratis presentkort


När man registrerar sig, så får man 50 poäng direkt. Om man dessutom registrerar sig via en annan medlem, så får man ytterligare 25 poäng och den som värvade dig får 5 poäng.
Det är alltså mycket lättare att värva folk, med tanke på att du som värvar får poäng, och den som blir värvad får lite mer startpoäng.
De medlemmar som du själv värvar sen som blir aktiva, dvs samlar ihop över 100 poäng, de får du själv som värvare 200 poäng för.




Jag ska ha!

måste ha den här klänningen!!!:D är så glad att jag hittat den. den kanske är kort men man kan ha leggins under jag dör för den, det finns jätte många olika saker på den här hemsidan, lite porriga kläder oxå=) men det finns jätte fina kläder:D

        http://www.korsetten.se/

    
Fin va?
389 kronor!  Alla deras kläder är fina och ganska billiga ta en look:D

Sen finns det en annan fin klänning som jag DÖR för, vill ni se bild? aa fan det klar ni vill

 Gaaah!:D
Tror ni jag kommer passa i dom??:D hoppas de..

Finns mycket mer fina kläder på den här hemsidan:d ta en titt vettja?:D
http://www.korsetten.se/


mee<3

hej hej faan kan inte sova:( *snyft*  så jag passar på att skriva blogg.

Ska berätta lite vad jag HATAR:

JAG HATAR NÄR MAMMA KLAGAR!

JAG HATAR SKOLAN!

JAG HATAR ATT BLI DUMPAD!

JAG HATAR ATT INTE HA COMVIQ!

JAG HATAR ATT VARA RÖKSUGEN!

JAG HATAR DÅLIGT VÄDER!

JAG HATAR DRYGA MÄNNISKOR!

JAG HATAR ATT GÅ TILL TANDLÄKAREN!

Tandläkare är fan värst!!!!:( Okej, varför jag hatar att gå till tandläkaren.. Därför jag inte får dricka cola mer, han  förbjöd mig till de!! :O  mina tänder kommer bli mycker dåliga om jag forsätter som jag gör, så ska försöka minska på de.
 Kan börja dricka annat istället :D Nej, inte lite deprimerande om man är så beroende som jag.
Aja, finns annat att göra än att dricka cola ;) hihih..


Okej saker jag ÄLSKAR:

JAG ÄLSKAR MIN MOBIL!

JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER!

JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ!

JAG ÄLSKAR ATT HA KUL!

JAG ÄLSKAR ATT FESTA!

JAG ÄLSKAR ATT ÅKA KRYSSNING!

JAG ÄLSKAR ATT HA EN KILLE!

JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV!

nu vet ni lite vad jag älskar o hatar:d BRA VA?:D
nöjd är jag med de jag älskar och hatar=)

juste min syster har gjort en blogg så följ henne,
 
www.Teresewedberg.blogg.se !


CIAOO<33

HALENS

assooo jag dör så fina skooor och så coola, vill ha ha ha!! från halens super billiga 199 kronor,:o ingenting!:D halens har faaan finaste skorna jag lovar I LOVE IT!:D
Måste ha dom där ifrån gå in och kolla!!!

Hemsidan
www.Halens.se


Dom är så fina!


underbara saker jag lovar:D

CIAOO<333


knaassiigt

Hej hej Klockan är 19:12 och jag har jävliiigt ont i huvudet, har åkt till mötet nu och min kontakt person heter Esin och är 21år gammal riktigt snäll och trevligt, hoppas det funkar att ha henne som en kontaktperson men det tror jag nog för vi båda gillar typ samma saker så det ska nog funka. Efter mötet åkte vi till min mormor hämta tobak och tog en fika love u mormor! sedan åkte vi och lämnade mamma för hon fick panik i bilen så hon kunde inte följa med till Jennie, men jag o pappa åkte dit hämtade 300 kronor och sådär!

Skulle ut med Johanna nu men har så jävla ont i huvudet att jag inte orkar det kan inte ens ligga ner för det känns som jag ska svimma inte så bra. men hoppas det går över snart har ingen alvedon eller något så får nöja mig med isvatten och ett äpple:P Jag döööööör utan comviq ska ni veta det är så jobbigt när folk skriver och inte kan skriva tillbaka, men till vissa personer skriver jag från min pappa, mamma o pappa har inte fått sina pengar än så dom kan tyvärr inte köpa comviq till mig men pengarna ramlar väl in på deras konto snart förhoppningsvis.

Ska fixa mitt bankomat kort snart så mina pengar kan rulla in där istället det är så jobbigt med kontanter, inte för jag får så mycket pengar nu men ändå 700 lägger jag undan varje månad till bosnien så jag har 300 att leva på vaje månad inte så kul men men. jag lovat Johanna att vi ska åka o sola när mina pengar kommer vet inte om dom kommer den 20de eller den 25de ingenaning lite pengar knas hos min familj dåra men det löser sig;) så nu ska jag in på facebook och kolla läget sen ska jag väl sätt på en film o ligga under täcket tills jag somnar =) Vi får höras

 Bjuder på den där bilden:p

CIAOOO<333

Godmorgon

Aluuuu;)

Madde har vaknat till liv, sov som en apa idag så jävla skönt men mina drömmar är ju helt sjuka:o kommer inte ihåg vad jag drömmde men det var något sjuk iallfall..:D

Nu sitter jag och lyssnar på thevoice och lyssnar på mamma som tjatar att jag ska gå till skolan och få läxor, det är bara för jobbigt. Idag ska jag träffa min kontaktperson för första gången det kommer bli pinsamt men men, vi ska åka vid 4 pappa kommer och hämtar upp mig och mamma med bilen, sen efter mötet ska jag nog träffa Johanna den lilla jäveln, hahah det är mitt nya ord din jävel eller din jävla jävel haha i love it! Kan inte kläa på mig eller något eftersom mamma håller på tvättar mina jeans som jag ska ha på mig, så jag måste ju vänta!

                        Jag har ingen comviq bara så att ni alla vet!!!!


Snart åker jag ner till bosnien i två veckor fyfaan vad sköönt det ska bli, sen kommer jag hem helt brun med tatuering, fina naglar och fixat hår, OCH AS SNYGGA KLÄDER;=) det ska blir så jävla sköönt att komma bort här ifrån ett tag gud asso:P


bye bye sverige:D Åker snaaaaaaaaaart!!!



nu ska jag städa rummet:D

CIAOOO<33


HAHA michel du e fan inte normal:D

Madde| alltid vi! säger:

DIN JÄVLA JÄVEL!!

meeelker /- AIK <33 säger:

aha

här var man sur -.-

Madde| alltid vi! säger:

hahaD:

gå o sug av en elefant eller något

meeelker /- AIK <33 säger:

ah kom då jhahah

OOOOOOOOOOH den saaaatttt !!!

nUIASHuahsuahsaushua

hiihhi

Madde| alltid vi! säger:

JAG ÄR VÄL för fan ingen elefant din jävel!

meeelker /- AIK <33 säger:

inte ?

HHAAHA

är bara så bra !!!!1 -.-

Madde| alltid vi! säger:

DU kan suga!

meeelker /- AIK <33 säger:

nej tack de bra

Madde| alltid vi! säger:

HAHAH du måste

meeelker /- AIK <33 säger:

varför har du blivit så taskig för ?

Madde| alltid vi! säger:

ingenaning.O

meeelker /- AIK <33 säger:

inge bra

du kan såra folk, som du sårar mig just nu, i denna tid punkt ! :(



HAHAHA michel du är bäääst!

Barndommis!:D


vilken?

Johanna behöver hjälp till sin bal. så hjälp vilken klänning ska hon ha på sin bal=)?


Jag tycker den här:D


Men den här är oxå jätte fin:D



Så vilken av dom säxiga klänningar ska hon ha på balen:P?

<333

Här har ni mig på julafton=)




jag älskar min pappa!!!:D love u dad!<33
    

Det finns ingen bättre än min pappa jag lovar han är hela mitt liv!:D skulle inte klara mig utan dig pappsen, du gör mitt liv lätt ÄLSKAR DIG!!


HAHA johanna mådde du bra här?:D
Love u




Vet ni?? jag ska faktist äta nu men ska lägga upp en bild på johannas bal klänning och ni måste berätta vilken som är finast så hon kan välja:D 

CIAOOOO<3333

 

VI SPELA KULA


blogg fan

JAG HATAR BLOGG!!!!!:@ hadde skrivit feeett mycket BAZZ DIN MAMMA DIN HORUNGE!











 JAG ÄLSKAR DIG TERESE WEDBERG!!!!<3333







vissa saker man saknar.

Jag saknar MASSA olika saker, tillexempel mitt blonda raka hår=) mina gamla kompisar, asso det finns så mycket man saknar men inte brukar tänka på, fan det finns mycket asso:D

ska bjuda på lita gamla bilder:D'

Nyårsafton 06



mitt blonda hår:(


Här sjunger jag :D



MAN KAN INTE VARA LIKA SNYGG SOM MIG:o det går bara inte haha driver
snart ska jag dra ut med Johanna, vet inte om det bara ska vara vi eller om Micke och Nabbe kommer sen ingenaning, sitter nu i handduken ska snart fixa meej:D så vi får höraaaas

CIAOOOO<3333

Okej.

  Jag har ju funderat på att göra en tatuering när jag åker ner till bosnien,och jag har sett två styckna som skulle funka ska visa bilder;) men om ni vet någon tatuering så säg till. =)


     
 Dom är fina tycker jag:D


weeei

Shena hoppsan!:D
Maddeluttan sitter och lyssnar på madicken sången HAHA:D så rolig den är om gjord typ techno, Pilluttan pilluttan!:D:D:D
Är på bra humör idag ingenaning varför=) Ska ut med Johanna idag ska nog åka till Jennie, nu lyssnar jag på bockarna bruse:D haha!

Nej nej nej nej ta inte mig!:D blir fan glad av sån här musik
haha. men nu ska jag fixa mig hehe=) vi hörs


CIAOOO<33


.......

Hej hej

Har börjat mig video inlägg eller jag ska göra det lite då o då:p
Idag har jag inte gjort så mycket var inne i stan o sådär, imorgon är det sverige - kanada:D MÅSTE SEE!=)
ska hem till Jennie imorn så är hemma lagom till matchen=) jätte bra.
Är så jävla trött att jag skulle kunna somna vid datan nu, o kan inte lägga mig nu heller för jag sover inne hos syrran o hon lyssnar på musik och kollar på tv med ljud  så de går inte att sova till de.
men nu ska jag gå och hämta ett stort glas vatten med isbitar och ta en alvedon har otroligt ont i huvudet.. inte så bra


Men ha det bääst CIAOOO<3333

.....

Hej hej

Har börjat mig video inlägg eller jag ska göra det lite då o då:p
Idag har jag inte gjort så mycket var inne i stan o sådär, imorgon är det sverige - kanada:D MÅSTE SEE!=)
ska hem till Jennie imorn så är hemma lagom till matchen=) jätte bra.
Är så jävla trött att jag skulle kunna somna vid datan nu, o kan inte lägga mig nu heller för jag sover inne hos syrran o hon lyssnar på musik och kollar på tv med ljud  så de går inte att sova till de.
men nu ska jag gå och hämta ett stort glas vatten med isbitar och ta en alvedon har otroligt ont i huvudet.. inte så bra


Men ha det bääst CIAOOO<3333

Kärleeek!

                

VIDEO-BLOGG.

Dagens outfit i videoform.
Tack Mimmi för hjälpen

HAHA

Hej hej måste bara berätta när Nabbe läste fel på tåggrejen;D haha så gulligt

det stog kårsta han ba hit ska jag till Kista! HAHAHA vi ba vaa? han ba kista vi ba det står Kårsta hahah asso det var så himla roligt så var tvungen att ta en bild på kårsta namnet fifaaan Nabbe:d

 

Kommer aldrig glömma den dagen:D

OMG

          
ASSO HERREGUUUD!!!:o han är såå jävla snygg och så bra på att sjunga så det inte är sant, SKITER i om han slog sönder Rihanna han är så jävla SÄXIIIIG!:p

Fattar inte hur man kan vara så het:P






HAHA kolla in www.BUURKMAT.blogg.se haha så klockrena brudar, =) puss


Keffe keff

Hej!
idag har min dagit OKEJ, vaknade vid 1 badade och gick ut med Monami, åkte hem till Jennie skulle jöö plugga:o haha men jag gjorde faktist de blev faktist lite nöjd med mig själv, och andra borde faktist vara STOLTA över mig eller huur!?:D
Sen har jag inte gjort så mycket mer;S juste åkte med moppen till Johannas mammas Kusin, Skulle panta burkar hihiih:o sen körde vi hem UNDERBARA Louise fis<3333
Har inte haft smink på evigheter vet ni hur skönt det är att gnugga sig i ögonen när man vill? såå härliiigt asso=)
men nu ska jag dra vidare ska äta lite mat tror jag och sen byta om till shorts och linne som man kan sova i:P


Godnatt!:D CIAAAO<33

Dåliigt väder

Hej hopp :P

Nu är klockan 14;25 och har duschat och klätt på mig kläder och så har man varit ute med hunden:) väntar på min kära storasyster Tessie vi ska åka o sola i hornstull, hon slutar om en halv timme så jag får väl hålla ut och helt enkelt vänta:D
Sedan så kan jag träffa andra syrran Jennie får se vad vi gör kanske ska sova där e hel vecka eller mer vi får se när vi har planerat. just nu sitter jag o skriver min kära blogg och ätere nötter o min kära Powerking!:D Hahah visst vare länge sen jag skrev om en kille eller kärlek på bloggen?? duktig madde naaj men ska ha en kille till sommaren de skiiiter jag:$=)
Nu ska jag inte skriva om det mer orkar inte med sånt nu, när jag ändå är på bra humör.

Måste bara få säga en sak svensk musik är det bra??
Jag tycker om det så jävla mycket säkert på grund av texterna med vissa är så jälva söta och bra, Killar och tjejer som gör låtar om sin kärlek:o MAMMA MIA om någon kille skulle skriva en låt till mig aaaah jag hadde typ dööött:P


Men nu ska jag dra vidare till facebook, i love it=)

CIAAAO<333

Godmorgon.

Hej hej vaknade egentligen vid 8 tiden av att min syster satt o snackade i telefon med sin chef, sen kom hunden och klampade på maddrassen jag låg på med helt blöta tassar :( blev inte så glad men somnade om och vaknade vid halv 12 gick upp och gjorde frukost med syrran sen har jag duschat och sådär:P



Skriver senare

CIAOO<333

HAHAHHAHHAA

HEEEJ haha måste bara visa vad jag hade skrivit för aaaas länge sen hur omogen får man vara:s asso guud jag kunde inte sluta skratta åt det jag hade skrivit,




Jag skaffade en ny kompis en myra:P jätte gullig men råka döda den, men tillslut fick jag en ny kompis hade den kanske 10 minuter sen tappade jag den:(:( RIP MYRAN!



FYFAAN!:D

CIAAAO<333

mihih

Heeej!


har blivit sämre nu!:( Idag har jag inte gjort mkt gick och åt på donken på Louise och Johanna sen gick jag hem, sen kollade jag på en aaaas bra film vet inte vad den heter men men:/ efter ett tag blev jag sugen på godis och pappa behövde handla så jag tvingade med mig Johanna som självklart följde meeed, Köpte fyra redbull och godis o mat åt pappa såklart=) sen har jag faktist inte gjort så mycket, köpte lösnaglar oxå pappa bjöd=P men ska lägga mej nu så får höras imon :P BAAAAAAAAAJ!


CIAOO<33333

jag vet inte.

Heej!:D

Eller det ska egentligen inte vara glad gubbe men bjuder på den, har värsta mensvärkarna och är sjuk:/ kan det bli sämre? igår va man bara hemma bakis.. och idag ska man bara ligga hemma o döö:( har precis satt på mig kläder och så ska röka nu sen vet inte skriver mer ikväll:P

CIAOOO<333

RSS 2.0