Natti Natti

Nu ska Madde gå o lägga sig klockan e ju fan 03:09 undra vad jag gör uppe så här sent:O

Men vi hörs imorn!

                                             GODNAtt!!!!

LOVE ME<333


På väg ut!

Aluu

Nu ska man ut i kyla med Johanna o två kompisar;=) halsdukarna är på brrrr.! kallt fan haha
ingenaning vad vi ska göra faktist promenera kanske:P vi hörs


LOVE ME<333

Börjar bli höst=)

Aluuu


Vet ni vad jag märkte igår när jag satt i tullinge med JOhanna o väntade på syrran:O?
Att löven har börjar ramlat av o börjar bli gula:P fifaaan snart är det hööst, vädret suger oxå! haha fan igår när vi träffade Manar o Akkad så hade jag min vinterjacka haha fröös som fan.. aja igår när vi va ute fick akkad o Manar typ ryck o sa att vi skulle gå genom skogen vid botkyrka backen:O haha lyckat jag var skiit rädd o Johanna med, killarna lekte tuffa som alltid hah!:D aja sen när vi skulle gå tillbaka ville Johanna o Akkad inte gå genom skogen igen så vi gick genom ängen brevid motorvägen;) lyckat!
AJA:d idag ska jag o Johanna åka o sola i hornstull:P nice price sen ska vi Träffa Akkad o Manar:P


Juste jag o manar har gift oss!:D gratta =)


LOVE ME<333

fuck!

Aluu!

Idag har inte varit den bästa om man kan säga så, vaknade halv 8 fixade mig o det som vanligt, tog bussen kvart i 9 o mötte erik:D satt i skolan höll på det är helt förkyld o allt men ingen vill tro mig som vanligt:/ synd! men men så äre..
Sen åkte jag till Tullinge te syrrans jobb ( resturang ) blev bjuden på mat av henens chef snällt;) sen kom Johanna o Erik dit lalalalall whatever! hade ju föreldrar möte idag men det gick faktist okej, mamma skämmde inte ut mig sååå mycket;) haha
Juste glömde, Gabriel o Josef kom till mig efter skolan oxå;) hehe
Senare träffade jag o Johanna A.  det var skoj tills jag fick så jävla ont i mitt revben asso kändes som jag skulle dö eller något så blev ju genast på dåligt humör, men men det är faan asa kallt ute så när jag kom hem var jag en isbit! ooo min älskade pappa hade hällt upp vatten i badkaret, så jag gick o la mig o plaska där ett tag så jävla sköönt, nu sitter man här med sin kära mobil o sin redbull o drömmer sig bort=) men nu ska jag skita i er o skaffa mig ett liv hööh! ciaao


LOVE ME<333

kan inte sova!

Aluu


Fuck mig o mina sömnproblem asso! jag o johanna lider väl av något, ingen av oss kan sova på grund av det, o vi båda har as ont i magen jävla bajs!! jag o JOhnna har kommit på en evil plan! haha den är ondske full jag lovar er;) MOHAHAH men ingen får veta det faktist då kommer planen aldrig funka.. men men nu sitter jag här framfr bärbara datan o dricke cola;) inge vidare men men, om ska jag träffa Josef ska prata med honom lite o JOhanna självklart;)! men vi hörs

LOVE ME <333

Fredag!

Aluuu

Idag är det äntligen fredag!! ingenaning om vad jag ska hitta på idag får väl, se en kompis fyller faktist år idag så kanske ska fira henne, men vi får se om jag orkar det=) Nu sitter jag i Tessies rum o mamma ligger o tittar på:D vi lyssnar faktist på michael jackson, han är grymaste!;)
Vad finns det mer o skriva om :S ja du inte mycket, slutade klockan 2 idag så jag o johanna åkte o mötte tessie i tullinge hon blev över lycklig för det, HAHA taaacka syrran=)
men nu ska jag vidare=) vi hörs


LOVE ME<33


Jag älskar dig Mamma!

Mamma! med dig är jag lycklig du gör mina dagar, jag vet att jag inte har varit perfekt men det är väl ingen? du har ställt upp för mig när jag har det svårt, du är mitt liv mitt häjrta mitt allt! Jag älskar dig över hela mitt hjärta, jag följer din väg vart du än försvinner till o med till himlen det lovar jag! ÄLSKAR DIG GROVT!


javisst

Aluu!


idag ska vi till min mormor hon fyller ju faktis år så vi ska åka dit o fika, mina kusiner är oxå där så det ska bli kul!:D i helgen var det fest;) ja ni kanske har sätt bilder på Facebook! det var jävla kul asso. pappa har fixat mii playboy armband nu så det är klart så fixade han min playboy ring oxå;) så nu är allt klart bra va?
efter jag har varit hos min mormor ska jag träffa Johanna o Josef;) ingenaning om vad vi ska göra men japp det ska bli kul=)<3
skriver senare love yaaa


LOVE ME<33


Älskar dig pappa!

Pappa!

när du finns vid min sida vill jag aldrig här ifårn! du är den bästa pappan i hela världen folk kan få säga vad dom vill men du är min pappa o det är jag jävla glad över! försvinner du kan jag oxå säga hej då för jag följer din väg! jag överlever inte utan dig!  

                                    ÄLSKAR DIG PAPPA!<3


Jävla sjuka!

Aluu

Nu är det så att jag orkar inte vara sjuk längre! har varit sjuk jävla länge vill må prima som alltid!:( gick inte till skolan idag på grund av att jag vaknade klockan 5 på morgonen att jag hade så jävla ont i mitt öra! japp Öron inflamation det är så jävla irrterande hör typ inte ett skit:( men aja hoppas det går över snart, så ska bara vara hemma idag, får se om jag går till skolan imorn;)

LOVE ME<33

Älskar dej bästa vän // Johanna

Johanna här ;D

Vill bara att min bästa vän ska veta hur mycket jag älskar henne! Tack för allt gumman..
Du har en stooor plats i mitt hjärta. You and me against the world.. <3


Gammal vänskap rosar aldrig!


<3

Aluu

Har precis kommit från skolan typ;) slutade vid 11 tiden eftersom vi bara fick schemat idag ;) lediga på måndagarna jävla bästa;)
På fredag ska min älskling komma hit;) får se om dom andra oxå kommer=) vill aldrig släppa dig när du är nära!
idag ska jag vara med Johanna like always tröttnar aldrig jag lovar bästa bästa, sitter här i Tessies rum o vet inte vad jag ska göra fan har värsta hostan o får fan ont i min panna, mamma säger att det är bihålorna men ingenaning vad det är haha!:D
nu ska jga leta några låtar sen kanske sätta på en film =) vi hörs loveers<3

LOVE ME<33


RSS 2.0